Destilerija Hubert


Hubert Dunja Barrique

Hubert Dunja Barrique

3.624,00 RSD

Hubert Kajsija

Hubert Kajsija

3.492,00 RSD

Hubert rakija Frau Višnja

Hubert rakija Frau Višnja

2.100,00 RSD

Hubert rakija Jabuka Barrique

Hubert rakija Jabuka Barrique

2.680,80 RSD

Hubert rakija Viljamovka

Hubert rakija Viljamovka

3.456,00 RSD

Hubert rakija Dunja

Hubert rakija Dunja

3.390,00 RSDDestilerija Hubert 1924

Banatsko Veliko Selo se od 18. veka do kolonizacije 1945. godine zvalo Sent Hubert. Naseljavali su ga Nemci i Francuzi, a dobilo je ime po svecu, zaštitniku lovaca . U tom mestu se nalazi destilerija Hubert. Prefinjenost ukusa, čistoća mirisa i karakteristične vojvodjanske recepture doneli su Hubert detileriji brojna priznanja za proizvodnju vrhunskih autentičnih rakija.
Na 15 hektara sopstvenih voćnjaka, ručno se skupljaju plodovi voća i trasportuju iz voćnjaka do destilerije. Voće se zatim skladišti u hladnjači, kontroliše zrelost, prerađuje t.j. vrši se pranje, otkoštavanje i pasiranje. Fermentacija se odvija u strogo kontrolisanim uslovima. Potom se radi dvostruka i trosktruka destilacija u bakarnim kazanima ( prepečenica ). Rakije šljiva, dunja i jabuka odležavaju minimum tri godine u hrastovim buradima, dok kajsija i viljamovka odležavaju minimum tri godine u inox posudama.
Destilerija Hubert 1924 predstavlja spoj tradicije, strasti i kvaliteta. Prirodne rakije od šljive, dunje, kajsije, jabuke, kruške kao i likeri od višnje i maline su prava poslastica za svačije nepce i ostavljaju neizbrisiv utisak na sve koji ih probaju.