Destilerija TOK


Zlatni tok 05 rakija

Zlatni tok 05 rakija

5.500,80 RSD

Zlatni tok 10 rakija

Zlatni tok 10 rakija

12.012,00 RSD

Zlatni tok 15 rakija

Zlatni tok 15 rakija

21.660,00 RSD

Zlatni Tok Stom rakija

Zlatni Tok Stom rakija

2.940,00 RSD

Zlatni Tok 4 rakija

Zlatni Tok 4 rakija

3.336,00 RSDDestilerija Tok - porodična priča

U proteklih pola veka pojam rakije, kao autentičnog proizvoda naših prostora biva nezasluženo skrajnut sa pijadestala vrhunskih alkoholnih pića. Misija porodice Urošević je da ovoj kraljici pića udahne novi sjaj, i u tome uspeva svakog dana, iznova i iznova. U istom tempu i sa istom strašću trude se da zadovolje kriterijume istinskih ljubitelja pića koje u sebi krije istoriju i tradiciju Balkana.
Magija nastaje na imanju na planini Goč, u selu Brezna, gde je Veroljub Ljuba Urošević, tada mladi inženjer tehnologije jakih alkoholnih pića, zasnovao svoj prvi, od mnogih, zasada autohtonih sorti šljiva. Destilerija Tok je iz porodične manufakture prerasla u proizvodnju limitiranih serija vrhunskih rakija od šljive. I danas je vodi njen osnivač Veroljub Urošević, sa svojim sinovima, koji su eksperti tehnologije proizvodnje rakija. Koriste isključivo voće iz sopstvenih zasada, u kojima uzgajaju devet sorti šljiva.
Tok je moderna destilerija nastala kao rezultat grandioznog truda i neospornog znanja sinergijom savremenih tehnologija i tradicionalne recepture. Koristeći najsavremeniju opremu, poštuju zlatne standarde proizvodnog procesa. 
Mnogi će Vam za Tok reći da je sinonim za kvalitet u boci.